FR  -  NL

FR  -  NL

Gerechtsdeurwaarders Studie Vausort & Genin - Charleroi

Photo de Maître Dominique Vausort

Dominique Vausort

Photo de Maître Olivier Genin

Olivier Genin

In samenwerking met Stéphane FORMICA

Onze Vennootschap

Onze associatie, opgericht in 1996, groepeert thans een team van meer dan 40 medewerkers waarvan meerdere perfect twee- of meertalig zijn (FR/NL/EN/DE).

Gevestigd op verscheidene sites in het gerechtelijk arrondissement Charleroi, hebben wij partnerschappen afgesloten met confraters die gevestigd zijn in alle andere gerechtelijke arrondissementen van België (Namur, Mons, Liège, Brussel, Antwerpen...).

Deze partners laten ons toe om hun competenties ter beschikking te stellen van onze klanten en hun een volledige dekking van het grondgebied te verzekeren.

Wij genieten eveneens van bevoorrechte partnerschappen met confraters in Nederlands, Luxemburg en Frankrijk.

Onze organisatie

Onze structuur is georganiseerd in autonome diensten die door onze directe medewerkers worden beheerd (licentiaten in rechten en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders), die op hun beurt worden bijgestaan door een bijzonder hoog gekwalificeerd personeel dat voortdurend wordt bijgeschoold.

Hoofdstructuur :


Ondersteunende structuur :


Onze ervaring en expertise in het kader van de centralisatie van geschillen (federale, gewestelijke of provinciale schaal) laten ons toe om onze klanten gepaste en originele oplossingen voor te stellen die gaan van een eenvoudige samenwerking tot de volledige tenlasteneming van de invordering (Outsourcing).